Retirada la denúncia per l'ocupació de l'antic local social dels Castellers

Els responsables de l'ocupació van abandonar l'espai municipal dilluns passat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament ha retirat la denúncia per l'ocupació de l'antic local social dels Gausacs, que la colla encara fa servir de magatzem i que és de propietat municipal. Segons ha informat el consistori, l'escrit de desistiment s'ha presentat aquest dijous al matí a la Policia Local, després de verificar que 'no hi ha cap indici d'ocupació en el local social dels Castellers de Sant Cugat del Vallès', segons l'acta aixecada pel mateix cos policial dimarts passat.

Els responsables de l'ocupació, el Casal La Causa, ja van anunciar dilluns passat que abandonaven el local ubicat a la rambla de Can Mora número 11, en un comunicat conjunt amb els Gausacs.

L'ocupació va tenir lloc l'1 de maig passat, quan un grup de persones van accedir a aquest espai municipal per obrir un nou casal de joves. El col·lectiu el presentava llavors com un espai "autogestionat, anticapitalista, feminista, assembleari i antifeixista".

Davant aquesta situació, i davant la primera negativa d'abandonar el local, l'Ajuntament va presentar la denúncia el 2 de maig sol·licitant el desallotjament immediat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.