El periodista Jofre Llombart argumenta contra la 'caverna' en el seu primer llibre


  • Comparteix:

Llombart en una imatge d'arxiu / Font: Facebook.com de Jofre Llombart

Llombart en una imatge d'arxiu / Font: Facebook.com de Jofre Llombart

El periodista santcugatenc Jofre Llombart debat algunes de les afirmacions que periodistes i polítics espanyols han pronunciat sobre la possibilitat que Catalunya esdevingui independent. A 'Desmuntant la caverna', l'exredactor de Ràdio Sant Cugat i actual sotsdirector d''El Món a Rac1', contraposa discursos i portades amb arguments d'experts de diversos àmbits que contradiuen gran part del que el llibre anomena 'mentides que ens volen fer creure'. És una publicació d'Angle Editorial.

'Una Catalunya independent quedaria fora de l'euro', 'fora d'Espanya els catalans tindrien la renda de Xipre' o 'en una Catalunya independent les pensions caurien 700 euros' aquestes són algunes de les afirmacions que refuta el periodista santcugatenc Jofre Llombart a 'Desmuntat la caverna. Respostes a les mentides que ens volen fer creure'. Es tracta d'un llibre on el sotsdirector del programa 'El Món de Rac1' vol plantar cara als arguments que s'atribueixen a l'anomenada caverna mediàtica mitjançant publicacions i textos d'experts en diversos àmbits.

En una entrevista a Cugat.cat, Llombart ha explicat com va sorgir el llibre i ha avançat algunes de les 'mentides' que s'hi desmunten.

Jofre Llombart

La caverna és una actitud no són persones. Seria injust dir que tots els mitjans de Madrid són caverna. És estar tancat en una idea i no volir sortir. A Catalunya també passa.


'Desmuntant la caverna' es podrà trobar a les llibreries a partir de dilluns 18 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.